Toate cele bune!

Ne bucurăm că ați ales Cabana Frasin

Cabana FrasinVizitați și Cabana Colții Ghimbavului

Salutare și bine ați venit!

Suntem o cabană clasificată cu trei stele de către Ministerul Turismului, numărul maxim pentru specificul nostru ‬şi vă promitem distracţie pe cinste‭ ‬şi peripeţii de munte ca în romanele vechi de călătorie.

‬‬Înainte de orice,‭ ‬iubim muntele.‭ ‬Vrem să fim o interfaţă între turistul obişnuit‭ ‬şi lumea minunată a muntelui.‭ ‬‭Dacă scopul vostru e să vă bucuraţi de relaxare‭ ‬şi oxigen,‭ ‬de liniştea aceea adâncă pe care o puteţi găsi numai în inima pădurii,‭ ‬de drumeţii‭ ‬şi excursii pe frumoşii munţi care ne înconjoară,‭ ‬de focuri de tabără‭ ‬şi de petreceri intime în gaşcă,‭ ‬noi suntem ceea ce vă doriţi.‭

În această cabană se ascultă folk, blues, jazz, rock şi toate derivatele lor culturale. Avem o intoleranţă gravă la dansul din buric, sunete cu iz de manele şi speciile lor subculturale. În caz că nu vă regăsiti în această zonă ‬sau,‭ ‬cel puţin, ‭nu aveţi ‬disponibilitatea adaptării, este inutil să parcurgeţi site-ul în vederea unei rezervări la noi.

Pentru a ne cunoa‬şte mai bine, vă prezentăm un tur virtual al cabanei Frasin.

Unde vă cazăm?

Cabana Frasin Dragoslavele

Suntem o cabană clasificată cu trei stele de către Ministerul Turismului, numărul maxim pentru specificul nostru. Vă punem la dispoziţie zece camere, fără vibe-ul acela caracteristic de cameră de hotel, pe care-l ştim cu toţii atât de bine.