VERTICAL STEP MARATON

Categoria părinte: Revista presei de mediu Categorie: Arhiva 2009 Publicat: Luni, 02 Noiembrie 2009 Tipărire Email

O noua sala de escalada in Bucuresti si un nou eveniment:
VERTICAL STEP MARATON

In luna noiembrie a acestui an, Vertical Spirit va deschide o noua sala de escalada in Bucuresti.

Mai exact pe 21 noiembrie.

Sala va avea 15m inaltime, o suprafata la sol de 300mp, o suprafata catarabila initiala de minim 350mp, pereti atat escalada , cat si de boulder si va fi deschisa publicului in fiecare zi, mai putin duminica (conform unui program pe care il vom anunta ulterior).

Datorita volumului foarte mare de munca, data exacta a fost multa vreme o necunoscuta si pentru noi. Din acest motiv, am preferat sa pastram tacerea cu privire la aceasta noua sala.

Acum insa "zarurile au fost aruncate". Deschiderea oficiala a salii va avea loc pe data de 21 noiembrie, orele 11.00 si promitem ca ne vom tine de cuvant.

Cu acest prilej va asteptam cu mic cu mare la evenimentul inaugural, pe care noi l-am numit: "Vertical Step maraton".

De ce Vertical Step maraton? Pentru ca va fi un."maraton" de catarare, un "mix" de escalada si bouldering : aproximativ 40 de rute de bouldering si 20 de escalada, avand grade de dificultate foarte variate, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai buni.

Participantii se pot inscrie in concurs, pentru fiecare traseu realizat (escalada sau boulder) urmand sa primeasca un anumit punctaj. Clasamentul se va realiza separat pentru fete si baieti, prin cumularea punctajelor obtinute la fiecare traseu, in caz de egalitate pentru locul I urmand sa se organizeze superfinala.

Si ca sa nu va plictisiti v-am pregatit si cateva probe surpriza: No foot contest, No hand contest, One shoot.

Premiile vor fi atat in bani, cat si in obiecte.

Traseele de escalada vor putea fi catarate doar in maniera cap de coarda.

Traseele vor fi amenajate de catre Oliver Batar, prietenul nostru din Piatra Neamt.

Nu i-am uitat nici pe cei mai neexperimentati, care vor avea posibilitatea de a se catara si ei, mansa insa si pe rute diferite.

Evenimentul va debuta cu un mini - concurs de escalada pentru copii, care se va desfasura in maniera top rope. Cei mai buni, vor fi rasplatiti cu premii.

Ulterior deschiderii, in perioada 23 noiembrie - 5 decembrie, Oliver Batar va sustine la noua sala, o serie de cursuri de bouldering si escalada, pentru incepatori si cataratori de nivel mediu, grupate pe 4alt module distincte. Ca si pana acum cursurile vor fi subordonate conceptului Free Your Mind. Detaliile despre inscriere, program de desfasurare si tarife vor fi publicate in cursul acestei saptamani.

In acelasi interval (23 nov -  5 dec), in fiecare seara de joi (mai exact pe 26 noiembrie si 3 decembrie), impreuna cu Oli vom organiza la noua sala "Seara de boulder - Free your mind", mai exact un concurs "amical" (pe post de antrenament) la care va asteptam in numar cat mai mare. Traseele vor fi setate de catre Oli.

Detalii exacte despre locatia noii sali, programul evenimentului inaugural, programul cursurilor Free Your Mind sustinute de catre Oliver Batar, cat si despre serile de boulder Free Your Mind, cat de curand.

Lansam pe aceasta cale o invitatie catre toti cataratorii din tara (si de ce nu si din afara), de a fi alaturi de noi pe data de 21 noiembrie, in cadrul "Vertical Step maraton", un eveniment organizat cu si pentru cataratori, dar si pentru cei care doar "cocheteaza" cu acest sport , un eveniment organizat cu suflet si care ne dorim din suflet sa iasa bine si sa ne adune laolalta, in numar cat mai mare. "

Andreea Copaescu
VERTICAL SPIRIT

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.verticalspirit.ro
0740.245.368
0766.776.887

Accesări: 6896
Print Friendly, PDF & Email

Sustinem